+380-50-99-555-19
ІТ-дистриб’ютори рідко виходять за межі основної діяльності, оскільки сама по собі вона є доволі об’ємною та ресурсовитратною. Однак часом бувають винятки. 


Департамент B4 вийшов за рамки типових задач ІТ-дистриб’ютора і тепер закриває
повний цикл потреб — від вибору рішення до його впровадження та налаштування. Отже, замовник отримує готове рішення, яке з першого дня працює без простоїв та окуплює вкладення. Це стає можливим завдяки позиції департаменту. Так, до розробки та продажу сервісів спеціалісти B4 підходять із точки зору результатів, які замовник очікує від рішення, що купує. Тому інженери пропонують додаткові послуги не як комфортний бонус, а як спосіб отримати максимум від інвестицій. Департамент прагне, щоб замовники отримали всю користь від експертних послуг загалом. Крім того, що це зручно, швидко та «під ключ», передусім це спосіб максимізувати віддачу від рішення завдяки правильному старту його експлуатації, коли втрата результатів через недосвідченість просто унеможливлена. 

Сьогодні сервіси департаменту поділяються на два напрямки: Attach та Standalone. До Attach належать послуги, пов’язані з купівлею замовником певних рішень.  Передусім це впровадження рішення в інфраструктуру клієнта, а також різноманітна підтримка щодо експлуатації та налаштування. Все це дозволяє клієнту швидше адаптуватись до продукту та почати отримувати максимум користі від нього якомога раніше. Standalone-сервіси не пов’язані з покупкою чи наявністю наших рішень у замовника, а навпаки – вони розв’язують проблеми точково, використовуючи рішення як послугу без необхідності їх придбання. Зараз сервіси на стадії розробки – презентація запланована на цю осінь. 

Клієнти можуть звертатися до департаменту за різними послугами: 

  • Впровадженням рішень 
  • Заміною обладнання 
  • Захистом вебдодатків 
  • Тестуванням безпеки  
  • та іншими сервісами  

Більш детально про переваги департаменту та його сервіси — дізнайтесь за посиланням: https://b4-services.bakotech.com/   

Інші новини

Міжнародний IT-дистриб'ютор BAKOTECH відкрив офіс у Чехії

Міжнародний IT-дистриб'ютор BAKOTECH відкрив офіс в Узбекистані

Замовити консультацію

Отримайте безоплатну професійну консультацію по виробникам, продуктам і сервісам