+380-50-99-555-19
CylanceENDPOINT™ від BlackBerry — Вибір клієнтів 2023 серед платформ захисту кінцевих точок за версією Gartner Peer Insights. 


Нещодавно рішення від BlackBerry отримало нагороду від Gartner ® Peer Insights ™ у категорії Платформи захисту кінцевих точок (EPP). Продукт високо оцінили великі та середні компанії з усього світу. BlackBerry також є одним із двох постачальників EPP із відзнакою Customers’ Choice у кожному оцінюваному регіоні світу, включно з Північною Америкою, Латинською Америкою, Європою, Близьким Сходом і Африкою (EMEA), а також Азійсько-Тихоокеанським регіоном (APAC).
 

CylanceENDPOINT™ — це перше в галузі прогнозне рішення для кібербезпеки на основі штучного інтелекту. Воно забезпечує видимість атак і прискорює розслідування та реагування на інциденти з меншим втручанням людини. Нещодавно BlackBerry випустили наступне покоління свого запатентованого механізму штучного інтелекту Cylance®, знаменуючи значний крок вперед у галузі прогнозування кібератак для проактивного захисту. 

Загалом 90% клієнтів зауважили, що вони можуть рекомендувати платформу BlackBerry EPP, CylanceENDPOINT™, через можливості продукту, досвід розгортання та підтримки. Рішення про нагороду ухвалене на основі 213 відгуків станом на 30 червня 2023 року. 

Читайте повну новину від BlackBerry. 

ЧИТАТИ 

Замовити консультацію

Отримайте безоплатну професійну консультацію по виробникам, продуктам і сервісам