+380-50-99-555-19
Ми провели вже не один тренінг, в результаті якого фахівці отримали необхідні знання та підтвердили їх. Тож не зволікаємо та анонсуємо програми на літо 2024 року, які допоможуть підготуватися до сертифікації вендором і підвищити кваліфікацію:

 

  • 3-4 червня: F5 BIG-IP Administration Training (16 годин) — базовий курс F5, де ви ознайомитесь з основами роботи з платформою F5 BIG-IP: розгортання, налаштування та адміністрування пристроїв F5.
  • 10-12 червня: F5 BIG-IP Local Traffic Manager (LTM) Configuration Training (24 години) — поглиблений курс, який допоможе опанувати тонкощі балансування навантаження всередині дата-центру за допомогою модуля Local Traffic Manager від F5.
  • 17-18 червня: F5 BIG-IP Troubleshooting Training (16 годин) — поглиблений курс, де ви опануєте основні засоби пошуку типових проблем і неправильних налаштувань продуктів F5 та навчитеся швидко і якісно їх усувати.
  • 1-5 липня: F5 BIG-IP AWF, AFM, APM: Deployment, management and setting security products (40 годин) — комплексний тижневий тренінг з розгортання й налаштування безпекових рішень F5 BIG-IP AWF, AFM, APM та керування ними

 

 

Чому вам варто обрати тренінги з рішень F5 у BAKOTECH?

  • Авторизований тренінг-центр вендора: компетенція тренерів, актуальність програм та практична цінність отриманих знань перевірені та підтверджені безпосередньо компанією F5.
  • Максимальна ефективність: теоретичні знання трансформуємо у практичні навички за допомогою лабораторних робіт у тестовому середовищі з ліцензійним обладнанням F5.
  • Додаткова цінність фахівця: наші програми — це якісне навчання перед сертифікацією вендора. Спеціаліст підвищить свій рівень знань, без проблем складе іспит від F5 та принесе додаткову користь завдяки вищій кваліфікації.
  • Вигідна інвестиція: кожен тренінг можна пройти окремо, проте в разі придбання 3-х або більше програм ви отримаєте -10% знижки, а заощаджені кошти зможете розподілити на потреби компанії.
  • Індивідуальний підхід: ви маєте можливість вчитися за індивідуальними програмами та графіком, бо ми робимо все для того, щоб фахівці отримали найкращі знання.

Звертаємо вашу увагу, що тренінги платні. Тисніть на кнопку, щоб дізнатися деталі та обрати свої тренінги.

Інші новини

Anti-DDoS: які існують методи захисту та чому комплексний підхід вигідно виділяється на тлі інших

Оптимізація роботи ЦОД завдяки F5 BIG-IP Local Traffic Manager: кейс ПриватБанку

Створення уніфікованої мережевої платформи на базі рішень F5: кейс Укртелеком

BAKOTECH розширює партнерство з F5, щоб запропонувати мультихмарні рішення для безпеки та доставки додатків на ринки країн Балтії

Замовити консультацію

Отримайте безоплатну професійну консультацію по виробникам, продуктам і сервісам

string(0) ""