+380-50-99-555-19
Компанія Logsign, яка займається розробкою рішень для полегшення роботи фахівців з кібербезпеки, оголосила про вихід на нові ринки. Відтепер ще більша кількість компаній зможе скористатися передовими продуктами вендора, якому вже довіряють найвідоміші організації світу.

Ексклюзивним дистриб’ютором рішень Logsign стала компанія BAKOTECH. Це означає, що компанії в Україні, країнах Балтії, Азербайджані, Грузії, Молдові, Казахстані, Узбекистані, Киргизстані, Таджикистані та Туркменістані зможуть придбати рішення вендора та отримати технічну підтримку від локальних фахівців. Logsign — це компанія, яка забезпечує цілісний підхід до надійної стратегії безпеки. Завдяки цьому організаціям не потрібно розгортати кілька інструментів безпеки, витрачаючи додаткові кошти та час.

Logsign дозволяє організувати єдину робочу поверхню через безперешкодну інтеграцію наявних та майбутніх інструментів безпеки. Платформа інтегрується з Cisco, Extreme, Exchange, Palo Alto Networks, WatchGuard та багатьма іншими продуктами, щоб забезпечити максимальний захист компанії.

Рішення Logsign актуальні для таких сфер діяльності як банкінг та фінанси, ритейл, виробництво, охорона здоровʼя, освіта та уряд. Серед клієнтів вендора — Mitsubishi Electric, Toyota, Deloitte, Fujitsu та інші компанії.

Такі авторитетні аналітики як Gartner, Cyber Defense Magazine та Cyber Security Global Excellence Awards відзначали Logsign у своїх звітах та на церемоніях нагородження.

Logsign Unified SecOps Platform

Logsign Unified SecOps Platform забезпечує комплексне виявлення, розслідування та реагування на загрози (TDIR) завдяки інтегрованим функціям SIEM нового покоління, аналітики загроз, UEBA та SOAR. Компанія Gartner підтверджує ефективність платформи у магічному квадранті SIEM протягом останніх двох років. Завдяки Logsign Unified SecOps Platform ви можете консолідувати дані про безпеку, отримувати дієві висновки та автоматизувати реагування для оптимізації захисту від загроз. Платформа легко інтегрується з вашими наявними рішеннями безпеки, використовуючи велику бібліотеку інтеграції для розширення функціональності та надання комплексного досвіду управління безпекою.

«Наше бачення полягає в тому, щоб дозволити фахівцям з кібербезпеки працювати більш ефективно за допомогою розумного програмного забезпечення нового покоління», — каже представник Logsign. — Ми створили консолідовану, інтелектуально інтегровану, просту у впровадженні та зручну у використанні платформу, спираючись на ринковий досвід, натхнення та знання, які ми отримали від наших клієнтів. Сподіваємось, що завдяки співпраці з BAKOTECH ще більше організацій зможуть оптимізувати свій захист та отримають позитивний досвід.»

«Для нас ексклюзивне партнерство з новим вендором — це завжди велика відповідальність та привід для гордості», — зауважує Євген Бадах, CEO в BAKOTECH. — Ми раді, що компанія Logsign довірилась нашій експертизі та впевнені, що наша співпраця буде продуктивною. Кожна сучасна компанія прагне підвищити свою кіберстійкість та закривати вимоги комплаєнсу. Logsign допоможе це зробити без зайвого стресу.»

Про Logsign

Logsign – світовий лідер у сфері кібербезпеки. Він розробив потужну та зручну платформу, яка оптимізує процеси, знижує ризики та забезпечує повну прозорість ІТ-інфраструктури, надаючи організаціям можливість підвищити кіберстійкість. Передова технологія Logsign сприяє проактивному виявленню загроз та оптимізації заходів реагування на них. Це означає, що ваші дані, системи та цифрові активи захищені та відповідають нормативним вимогам. Вендор надає своїм клієнтам необхідні інструменти для проактивного захисту їхнього майбутнього. Logsign довіряють понад 600 підприємств, а ефективність рішень постійно підтверджується визнаннями Gartner.

Про BAKOTECH

BAKOTECH — міжнародна компанія, яка займає передові позиції у сфері фокусної Value Added IT-дистрибуції та постачає рішення провідних світових IT-виробників. Позиціонуючи себе як True Value-Added IT-дистриб’ютор, BAKOTECH надає професійну до- та постпродажну, маркетингову, технічну підтримку для партнерів та кінцевих замовників.

Замовити консультацію

Отримайте безоплатну професійну консультацію по виробникам, продуктам і сервісам

string(0) ""